Yac-Thai is klaar voor carnaval


Yac-Thai is klaar voor carnaval

De laatste bestellingen zijn vandaag bezorgd waardoor ook Yac-Thai klaar is voor carnaval. Veel van onze vaste klanten hebben al geboekt, maar we hebben nog altijd plek. Anders is een afhaalmaaltijd van Yac-Thai eveneens een goede oplossing.

Ook dit jaar mag Yac-Thai verschillende carnavalsgezelschappen verwelkomen. Sommige van die gezelschappen komen al vanaf het jaar dat wij open zijn. Voor hen is het een soort traditie geworden. Daar houden wij tegenwoordig rekening mee zodat we extra tafels plaatsen en personeel inzetten, om iedereen te kunnen verwelkomen.

Het menu van Yac-Thai blijft ook tijdens de carnavalsdagen ongewijzigd. Thaise maaltijden zijn altijd al snel te bereiden, dus ook de carnavalsgangers die onvoorbereid bij ons aankloppen kunnen er op vertrouwen dat ze snel een heerlijke maaltijd krijgen. We hebben de ruimte zodat iedereen ontspannen kan genieten, maar carnavalsgangers die door moeten naar het volgende evenement kunnen er op vertrouwen dat ze snel aan hun trekken kunnen komen.

Het keukenpersoneel van Yac-Thai is er ook dit jaar op berekend om wat langer door te werken. Zo kunnen we alle feestgangers tevreden houden. Of u nu binnenloopt met een groep of nog snel een maaltijd mee naar huis wilt nemen: Yac-Thai is klaar voor carnaval.