5 Redenen om ook in 2019 Thais restaurant Yac-Thai te bezoeken


5 Redenen om ook in 2019 Thais restaurant Yac-Thai te bezoeken

Wij wensen u de allerbeste wensen voor 2019! Nu Oud en Nieuw er op zit hebben wij ook bij Thais restaurant Yac-Thai onszelf goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar. Dit zijn de vijf beloften die wij dit jaar gaan nastreven voor onze klanten.

  1. Wij blijven er naar streven om ook dit jaar alleen de beste en meest verse ingrediënten te verwerken in onze maaltijden.
  2. Gasten die bij ons een tafel boeken moeten een avondje uit bij Yac-Thai ervaren als een korte vakantie in Thailand. Mensen die onze maaltijden bestellen om elders te nuttigen, willen we overtuigen dat Thailand heel veel te bieden heeft.
  3. Ook in 2019 blijven wij continue op zoek naar nieuwe Thaise recepten en gerechten waarmee we onze gasten kunnen verwennen.
  4. In 2019 zullen we wederom de lat voor kwaliteit, gastvrijheid, diversiteit en betaalbaarheid een stukje hoger leggen voor de industrie.
  5. Wij zullen doorgaan met Antwerpen op de kaart te zetten als ‘een stukje Thailand naar hartje Antwerpen’.

Wij nodigen u van harte uit om van tijd tot tijd te komen controleren of wij nog altijd voldoen aan onze beloftes voor het nieuwe jaar.