Phad Thai Goong… Een van de lekkerste gerechten ter wereld


Phad Thai Goong… Een van de lekkerste gerechten ter wereld

Phad Thai is een van de populairste gerechten uit de Thaise keuken. Bij Thais restaurant Yac Thai in Antwerpen kunnen we bijna niet anders dan het daar helemaal mee eens zijn. Vandaar ook dat we het in drie varianten op onze kaart hebben opgenomen. Een variant met kip, een vegetarische versie en een Phad Thai met scampi’s, de Phad Thai Goong.

Phad Thai is een eenbordsgerecht op basis van (droog)gebakken rijstnoedels. Er zijn een aantal standaard ingrediënten die sowieso niet mogen ontbreken in een perfecte Pad Thai, zoals Tamarindepasta, vissaus, knoflook of sjalotjes, rode chilipepers en palmsuiker. Daarnaast is er veel variatie mogelijk van groentjes, kruiden en specerijen, denk aan radijs, lenteui, koriander en taugé. Uiteraard geeft Yac Thai z’n eigen twist aan dit overheerlijke gerecht, dat zeker niet voor niets behoort tot een van de lekkerste gerechten van de wereld.

Ben je ook zo benieuwd geworden naar de smaak van onze Phad Thais?! Reserveer dan snel een plekje in ons gezellige restaurant. En laat je verrassen door alle heerlijke smaken die onze Thaise keuken te bieden heeft.