Yac-Thai helpt Peter Sagan en co graag met hun suikerreserves


Yac-Thai helpt Peter Sagan en co graag met hun suikerreserves

Over een kleine maand zal Vlaanderen het décor van de Ronde van Vlaanderen zijn. Wereldkampioen Peter Sagan en zijn collega’s zullen dan strijden om de overwinning van de 100e editie van deze wielerklassieker. Yac-Thai helpt Peter Sagan en co graag met hun suikerreserves na afloop van de koers.

Sporters hebben na afloop van een zware inspanning een chronisch gebrek aan suiker. Peter Sagan bracht dat nogmaals onder de aandacht nadat hij, na afloop van Kuurne-Brussel-Kuurne, een handvol Haribo gummibeertjes in z’n mond propte.  Het blijkt dat deze snoepjes vol koolhydraten zitten maar géén vetten bevatten. Dat is ideaal voor topsporters zoals Peter Sagan.

Dat sporters geen vetten willen innemen, is bekend. Dat alleen al maakt een Thaise maaltijd erg geschikt voor sporters. Omdat veel van de ingrediënten worden geroerbakt blijft de smaak behouden maar zal het de maaltijd niet vervetten. Daarnaast hebben de chefs van Yac-Thai besloten om de komende weken te experimenteren met andere ingrediënten om zo een balans te vinden tussen een gezonde maaltijd die bijdraagt in een voorspoedig herstel. Mochten de wielrenners daadwerkelijk besluiten om na afloop van de koers Yac-Thai te bezoeken dan helpt Yac-Thai Peter Sagan en co graag met hun suikerreserves.