Yac Thai gaat verhuizen


Yac Thai gaat verhuizen

Voor de meeste (vaste) gasten is het al bekend. Yac Thai gaat verhuizen. Het gezellige Elewijt gaat plaatsmaken voor de bruisende Lobroekstraat in de slachthuisbuurt van Antwerpen.

Voor ons een lastige, maar wel een logische stap, aangezien we op deze manier nog verder kunnen bouwen aan onze toekomst. En om nog meer gasten te laten genieten van wat onze heerlijke Thaise keuken te bieden heeft.

Waarom de slachthuisbuurt?

De slachthuisbuurt is volop bezig met vernieuwing. Allerlei nieuwe groengebieden zorgen niet alleen voor een hele mooie omgeving, ook is het uiterst geschikt voor sport en andere vormen van ontspanning en dan mag een restaurant met zoveel gezonde gerechten uiteraard niet ontbreken. Bovendien is het een hele fijne buurt om te wonen en werken.

Daarnaast ligt het op een “steenworp” afstand van het sportpaleis. We zullen dus ook hét adres zijn om te genieten van een Thaise maaltijd voor of na een fantastisch concert of een ander evenement.

Op 2 december sluiten wij toch wel met pijn in ons hart onze vestiging in Elewijt, maar gaan vol frisse moed en zin aan de slag aan de Lange Lobroekstraat 71 in Antwerpen. Vanaf 8 januari staat onze keukenbrigade weer helemaal klaar om voor u een overheerlijke Thaise maaltijd te bereiden.

We houden u de komende tijd zeker op de hoogte!