Yac-Thai brengt Thailand naar België


Yac-Thai brengt Thailand naar België

Verscholen in de groene omgeving maakt Yac-Thai Thailand toegankelijk voor België. Veel van onze gasten komen uit de driehoek Brussel, Mechelen en Leuven. Maar dankzij onze ligging nabij de snelweg Brussel – Antwerpen hebben we ook een vaste schare klanten uit die stad.

Dat veel van onze gasten uit Antwerpen en Brussel komen valt goed te begrijpen. Deze steden kennen een groot aantal internationale inwoners. Maar ook vanuit Mechelen en Leuven weet men ons goed te vinden. Tenslotte is Elewijt vanuit deze plaatsen, eveneens, binnen een paar minuten te bereiken.

Voor veel van onze gasten is een avondje uit bij Yac-Thai een moment of even uit de drukke omgeving te zijn. Innerlijke rust is een belangrijk aspect in de Thaise cultuur. Dat maakt waarom wij onze gasten graag extra willen verwennen om zo hun avondje uit bij Yac-Thai te vervolmaken.

Elewijt ligt ook nabij de E19: de snelweg die Brussel met Antwerpen verbindt. Zakenmensen die hun klanten willen trakteren of werknemers die op weg zijn naar huis, weten ons ook te vinden. Met name na een lange werkdag is het ideaal wanneer men niet hoeft te koken maar ontspannen en lekker kan eten. Het is zelfs mogelijk om onze maaltijden mee te nemen. Een telefoontje is voldoende om binnen 30 minuten uw maaltijd te komen afhalen. Probeer het eens uit en bezoek Yac-Thai in Elewijt.