Yac Thai… Een beetje vakantie in eigen land


Yac Thai… Een beetje vakantie in eigen land

De vakantieperiode is weer aangebroken. Massaal gaan we met z’n allen weer kamperen, verblijven in een huisje of hotel of we pakken het vliegtuig naar een prachtige tropische bestemming. Uiteraard is Thailand is ook dit jaar weer een populaire bestemming.

Ook kiezen er veel mensen om vakantie te vieren in eigen land. Ze hebben een grote uitgave gedaan zoals een nieuwe auto, verhuizing of een andere waardevolle investering. Er zijn er ook velen die lekker in in eigen land blijven en hier leuke plaatsen bezoeken, omdat er in België ook nog genoeg moois en vooral leuks te ontdekken is.

Toch is het goed om te weten dat je in de buurt ook nog plekjes zijn, waarbij je het idee hebt dat je jezelf even helemaal in het buitenland bevindt. Yac Thai is zo’n plek! Hier waan je jezelf voor een middag of avond helemaal in Thailand. De bediening, de muziek en natuurlijk de heerlijke thaise gerechten.

Wil je ook een hele mooie thaise middag of avond beleven, reserveer dan in ons sfeervolle Thaise restaurant. Dat kan via de website of telefonisch (+32 15 61 26 85)