Thais eten op Valentijnsdag


Thais eten op Valentijnsdag

Hebt u al besloten wat u volgende week dinsdag gaat doen? Dan is het Valentijnsdag. Lekker Thais eten op Valentijnsdag maakt de dag compleet.

Breng uw geliefde naar Yac-Thai voor een heerlijke lunch of diner of, nog romantischer, haal het op en geniet van de exotische gerechten in het comfort van uw eigen huis. Ga niet zelf lopen tobben met het doen van boodschappen of urenlang kokkerellen in de keuken. Besteed de tijd volledig aan elkaar terwijl u geniet van de heerlijke afhaalmaaltijd.

Zelfs wanneer uw dag vol zit met andere activiteiten dan is een etentje bij Yac-Thai het beste wat u kunt doen. Uiteindelijk zult u toch eens moeten eten en de Thaise keuken staat er om bekend dat gerechten snel klaar zijn. Een bezoekje aan Yac-Thai is dan voldoende om even een maaltijd te nuttigen om zo de energie te krijgen zodat u verder kunt.

Was de dag lang en hectisch waardoor u ontspannen wilt eten? Laat ons personeel dat weten. In dat geval kunt u rustig plaatsnemen om heerlijk de tijd te nemen om te genieten van onze heerlijke Thaise gerechten.

Toon uw liefde voor elkaar en geniet van een Thaise maaltijd.