Thais eten bestellen in Antwerpen


Thais eten bestellen in Antwerpen

Heeft u geen tijd om te koken maar wilt u toch een verse maaltijd? Bestel dan wat Thaise gerechten en kom dat snel even afhalen.

Bent u laat thuis, of ontvangt u juist een groep gasten die u liever wilt vermaken dan dat u de hele tijd in de keuken staat? Dan is bestellen bij Yac-Thai een optie.
Thaise koks weten als géén ander hoe belangrijk de sociale aspecten van Thaise maaltijden zijn. Eten is iets dat men in het gezelschap van familie en vrienden doet. Een restaurant hoeft daarbij niet altijd de meest geschikte plek te zijn. Door een Thaise maaltijd te bestellen kunt u altijd en overal genieten van de heerlijke Thaise keuken.

Thaise maaltijden zijn uitstekend geschikt mee te nemen om het zo elders te nuttigen. De maaltijd bestaat doorgaans uit meerdere kleine porties van verschillende gerechten. De verschillende gerechten worden daarbij goed verpakt zodat de temperatuur en smaak de maaltijd volledig tot z’n recht doet komen tegen de tijd dat het wordt open gemaakt.

De afhaalmaaltijden van Yac-Thai doen niet onder voor de gerechten die u kunt bestellen in het restaurant. Bekijk eens de lijst op onze website www.yac-thai.be en maak een keuze.