Ronde van Vlaanderen


Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen bracht afgelopen weekend heel wat teweeg. Elewijt stond niet op het programma maar daar treuren wij niet om. Yac-Thai had een vol huis en veel van onze gasten genoten van het bekijken van de koers op televisie.

Op veler verzoek hadden wij Yac-Thai afgelopen weekend de televisie op de Ronde van Vlaanderen ingeschakeld.

Onder het genot van een pintje of een maaltijd zagen veel van onze gasten hoe Philippe Gilbert de koers naar zich toe trok. Op 56 kilometer van de meet demarreerde hij weg bij zijn mede-vluchters en hengelde hij zo de overwinning binnen.

De Ronde van Vlaanderen blijft een mooie visite-kaartje voor wie Vlaanderen lief heeft. Het prachtige weer van afgelopen zondag was een extra bonus. Dankzij dat mooie weer verschenen veel van onze gasten op de fiets. Dat was weer eens wat anders dan te moeten schipperen met onze parkeerruimte.

Het is maar goed dat onze chef-kok 100% Thai is waardoor hij zich helemaal op het koken kon storten. Zodoende bleven de gerechten tijdig doorkomen en was iedereen tevreden.

De Ronde van Vlaanderen zit er misschien op, maar de komende maanden verwelkomen wij nog altijd gasten die bij ons per fiets aankomen.