Probeer eens onze vegetarische Phad Thai Phak


Probeer eens onze vegetarische Phad Thai Phak

Mensen die liever geen vlees eten, zoals vegetariërs of streng-gelovigen die vasten tijdens Pasen, moeten eens onze vegetarische Phad Thai Phak proberen.

De Phad Thai Phak is een vegetarische maaltijd van Yac-Thai. Het is een combinatie van gebakken noedels met groentes. Vanwege z’n eenvoud kunnen wij niet de ingrediënten verklappen, maar wel willen wij iedereen op een aantal zaken wijzen.

Phad Thai Phak kan schaaldieren en producten op basis van schaaldieren bevatten. Ook is het mogelijk dat er vis of producten op basis van vis erin zijn verwerkt. Daarnaast bevat het aardnoten en producten op basis van aardnoten, net als soja of soja producten en schaalvruchten of afgeleiden daarvan.

Bent u allergisch voor één of meerdere van deze ingrediënten of is er een andere aanleiding dat u het betreffende ingrediënt voor Phad Thai Phak niet wilt eten? Laat het ons dan even weten. Onze chefs houden daar dan rekening mee zodat je u toch van een heerlijke, vegetarische maaltijd kunt genieten zonder dat deze iets bevat wat u liever niet heeft.

De Phad Thai Phak van Yac-Thai wordt alleen met verse ingrediënten gemaakt. Die krijgen wij elke dag vers geleverd. Herinner dat wanneer u straks onze Phad Thai Phak op het menu ziet staan!