Probeer eens onze Som Tam Thai salade


Probeer eens onze Som Tam Thai salade

Wilt u eens wat anders proberen dan raden wij u aan om een Thaise salade te proberen. Alle salades van Yac-Thai worden met verse ingrediënten gemaakt. Wilt u een frisse voorjaarssalade? Probeer eens onze Som Tam Thai salade.

De Som Tam Thai salade is een salade op basis van groene Papaya.  Het is één van de bekendste en meest verkrijgbare salades in Thailand. Oorspronkelijk komt de salade uit het noord-oosten van Thailand.

De Som Tam Thai salade is de mildste versie van een salade met Papaya. Het is tevens de enige variant waarbij géén vlees producten worden gebruikt. De Som Tam Thai salade kan dus ook tijdens de vastenperiode rustig worden gegeten.

Traditioneel kent de Som Tam Thai salade een zoet-zure saus. De varianten Tam Sua en Som Tam Boo Pla Ra maakt gebruik van gevermiteerde vis-saus en krab terwijl Tam Ba, letterlijk vertaald; ‘Jungle’ allerlei andere ingrediënten kent. Daaronder ook zoet-water slakken.

Voor haar Som Tam Thai maakt Yac-Thai gebruik van wortels, pepers en noten. Het is een heerlijke salade die past in deze tijd van het jaar.

Probeer eens onze Som Tam Thai salade. Dan heeft u een heerlijke maaltijd en komt u langzaam in de zomerstemming.