Gaeng Kari Kai, een heerlijk gerecht met een milde smaak


Gaeng Kari Kai, een heerlijk gerecht met een milde smaak

Heeft u in ons restaurant de Gaeng Kari Kai al eens geprobeerd? Een heerlijk gerecht met als basis kipfilet bereid in een pasta van gele curry met kokosmelk, aardappel en ajuintjes.

Normaal gesproken kan gele curry nog weleens iets pittiger zijn, in tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is de rode variant juist vaak het mildst van smaak en zit de gele curry tussen rode en groene (de meest pittige) curry in.

Het leuke van dit gerecht is dat het juist een hele milde smaak heeft, dus ook mensen die niet niet graag te pittig eten, is dit dus ook zeer geschikt. En met de tropische temperaturen van dit moment heeft u waarschijnlijk al voldoende al genoeg aan de hitte van buiten, toch?

Zoals met alle gerechten geven wij natuurlijk ook aan dit gerecht de “Yac-Thai touch”. Daar gaan wij natuurlijk verder niets over vertellen, daarvoor moet u gezellig naar ons restaurant komen en komen proeven van dit smaakvolle gerecht.