De Formule 1 live bekijken bij Yac-Thai


De Formule 1 live bekijken bij Yac-Thai

Afgelopen zaterdag informeerde een klant of het niet nodig was dat wij dit weekend even live met iemand in Thailand zouden spreken. Die vraag  vonden wij wat raar, maar al snel kwam de aap uit de mouw. De beste man wilde met vrienden de Formule 1 live bekijken bij Yac-Thai.

Natuurlijk wilde wij zelf de Formule 1 ook zien. Maar een start om 7 uur ‘s ochtends zagen wij liever vanuit ons eigen bed. Om de race in Melbourne vanuit het restaurant te bekijken, vonden wij het wat vroeg.

Op zondag openen wij altijd om 12 uur. Natuurlijk zijn wij eerder aanwezig om alles voor te bereiden maar onze gasten kunnen pas om 12 uur bij ons terecht. Autofanaten en fans van Stoffel Vandoorne die van plan zijn om de Formule 1 live bekijken bij Yac-Thai zullen nog even geduld moeten hebben. De komende race is in China. Pas de Formule 1 race daarna, de Grand Prix van Bahrein, zal op de normale tijdstip van 14:00 uur worden uitgezonden.

Liefhebbers en fans die de Formule 1 willen combineren met een Thaise maaltijd kunnen zijn altijd welkom maar vanaf 16 april hebben wij weer beeld. De Formule 1 live bekijken bij Yac-Thai is mogelijk, maar wel op de normale tijd!