Even uitrusten bij Yac-Thai


Even uitrusten bij Yac-Thai

Met de lente in aantocht pakken veel mensen tijdens het weekend graag even de fiets. Afgelopen weekenden trokken veel fietsers er dus op uit. De meeste daarvan kwamen even uitrusten bij Yac-Thai.

Over 2 weken is de 100ste editie van de Ronde van Vlaanderen een feit. Het is dus begrijpelijk dat veel mensen de komende weken worden gestimuleerd om de fiets te nemen. Yac-Thai verwacht niet dat dat aantal daarna zal afnemen. In tegendeel; met de lente in aantocht zal het aantal fietsers de komende maanden alleen maar toenemen.

Vanwege onze gunstige openingstijden komen veel fietsers even uitrusten bij Yac-Thai. Zij kunnen bij ons al terecht vanaf het middaguur. Ons terras is strategisch gelegen waardoor fietsers op hun gemak tot rust kunnen komen zonder de wederom in de brandende zon te hoeven zitten.

Al onze klanten die even uitrusten bij Yac-Thai kunnen bij ons terecht voor een drankje of een ijsje. Wanneer ze dat willen kunnen ze ook van een maaltijd genieten. Onze keuken is ‘s middags geopend maar zal in de namiddag tijdelijk sluiten ter voorbereiding voor de avond. Yac-Thai is van woensdag tot en met zondag geopend. Het is mogelijk om in ons restaurant te eten, maar indien gewenst kunt u het ook meenemen.