Eenvoudig aanschuiven bij Yac-Thai


Eenvoudig aanschuiven bij Yac-Thai

De barre winterse omstandigheden die ons land momenteel beheersen kunnen een dag lang maken. Dan is het wel zo handig wanneer u gewoon kunt aanschuiven voor een exotische maaltijd bij Yac-Thai.

Files op weg naar kantoor, problemen bij rijden naar een klant of nauwelijks parkeerplek kunnen vinden bij de supermarkt: het zijn slechts een paar voorbeelden van wat de winterse omstandigheden kunnen betekenen voor de gemiddelde automobilist. Laten we de aanvullende ellende van hoge energie-rekeningen en bevroren waterleidingen thuis gemakshalve maar even vergeten.

Bij Yac-Thai weten we hoe winterse weersomstandigheden het lastig kunnen maken. Vandaar dat wij extra moeite doen om onze klanten op winterse dagen te verwennen en te laten ontspannen.

De gastvrijheid is één van de kenmerkende zaken van de Thai. Of u nu een Thais restaurant bezoekt voor een kleine lunch of voor een uitvoerige maaltijd, bij een Thais restaurant zal men u altijd als een koning behandelen.

Het menu van Yac-Thai bevat vele verschillende gerechten dus u vindt altijd wel wat van uw gading. Wanneer u speciale wensen heeft, of bepaalde ingrediënten wilt vermijden, dan kunt u dat gerust aan onze chef vragen.

Op onze parkeerplaats hebben wij voldoende parkeerplek. Wanneer de winterse weersomstandigheden u daar toe dwingen kan kunt u ons dus ook met de auto bezoeken. Twijfelt u of het veilig is om te rijden? Laat u dan door een taxi rijden!