De vijf mooiste Valentijnsdiners bij Yac-Thai


De vijf mooiste Valentijnsdiners bij Yac-Thai

De chefs van Yac-Thai hadden ook dit jaar hun handen vol aan het koken tijdens Valentijnsdag. We hebben heel  mooie momenten gezien. We zetten de vijf mooiste even op een rij.

  1. Een familie die opa en oma verrassen door met alle kinderen en kleinkinderen te gaan eten bij Yac-Thai.
  2. Een jong stelletje die hun eerste Valentijnsdag samen vieren nadat ze elkaar hadden leren kennen tijdens een vakantie in Thailand. Uit eten gaan bij Yac-Thai leek hun daarom gepast. Wij zijn het roerend met ze eens.
  3. Een student die nog snel even een afhaalmaaltijd kwam halen. Zijn date was niet komen opdagen waardoor hij alleen moest eten. Ons gezellige restaurant was vandaag voor hem iets teveel.
  4. Een koppel dat net voor sluitingstijd binnenviel. Hun avond was zo gezellig geweest dat ze nog niet aan eten toekwamen. Of wij nog wat over hadden? Nee, maar onze chef ging gelijk aan de  slag waarna ze een kwartiertje later op weg naar huis gingen om daar lekker verder te genieten.
  5. Een gezin waarvan de jongste mocht kiezen waar ze zouden gaan eten. ‘In Thailand want daar zijn de mensen altijd vriendelijk’. Thailand zelf was wat ver, maar bij Yac-Thai hadden ze zeker dezelfde ervaring!