Carnaval 2017 bij Yac-Thai


Carnaval 2017 bij Yac-Thai

Carnaval 2017 was voor Yac-Thai bijzonder druk. Zowel vrijdag, zaterdag als zondag zat ons restaurant helemaal vol. Hier zijn de beste herinneringen die wij aan carnaval 2017 bewaren.

  1. Een groep buitenlandse medewerkers van verschillende internationale instellingen in Brussel. Zij hadden carnaval in Antwerpen gevierd en sloten de dag af met een Thaise maaltijd van Yac-Thai omdat de Thaise deelnemer mocht kiezen waar ze gingen eten.
  2. 5 gezinnen uit één straat die elkaar waren tegengekomen bij de optocht. Hun plan was om het feest die avond samen door te zetten. Maar er moest wel wat gegeten worden.
  3. Een echtpaar dat niet verwacht had dat de vrienden van hun kinderen zich bij hen thuis zouden verzamelen, indrinken en ‘wat zouden eten’ voor vertrek. Hun voorraadkast was helemaal leeg maar onze keuken was nog open.
  4. Een groep vrijwilligers die hadden geholpen bij de optocht eerder op de dag. Samen gaan eten leek hen de beste afsluiter voor een geslaagde dag.
  5. Een ondernemer die snel wat kwam ophalen toen duidelijk werd dat zijn personeel zou moeten overwerken om al hun eigen klanten tevreden te houden. Een lekkere Thaise maaltijd zou de stemming er in moeten blijven houden.