5 Redenen waarom u tijdens Kerst Thais moet eten


5 Redenen waarom u tijdens Kerst Thais moet eten

De meeste inwoners van Thailand zijn boeddhistisch en vieren dus géén kerstfeest. Toch is het zeker de moeite om Thais eten tijdens de kerstdagen te overwegen.

Hier zijn 5 redenen waarom u dat moet doen.

  1. Thais voedsel is minder rijk en bevat minder koolhydraten dan de maaltijden die de meeste mensen tijdens de kerstdagen zullen nuttigen. U zult dus minder aankomen en kunt in de dagen daarna blijven genieten van alle overige gerechten.
  2. Thaise maaltijden zijn heel divers. Door tijdens de feestdagen Thais te eten zal iedereen wat van z’n gading kunnen eten.
  3. Thaise maaltijden brengen warmte in deze koude dagen. Een exotische maaltijd zoals Thais zal het samenzijn veraangenamen en verwarmen terwijl buiten de kou toeslaat.
  4. Thaise maaltijden worden gemaakt met gezonde ingrediënten. Fruit speelt in een belangrijke rol in Thaise maaltijden. In deze tijd van het jaar komen de extra vitamines uit fruit extra goed van pas om uw gezondheid te versterken.
  5. Thais bestellen bespaart u de tijd van het prepareren. Door Thais te bestellen heeft u meer tijd om met familie en vrienden door te brengen in plaats van dat u de hele dag en avond in de keuken moet staan.