De 5 favorieten van Yac-Thai


De 5 favorieten van Yac-Thai

Klanten die het niet helemaal zeker weten stellen vaak de vraag wat onze favoriet is. Om hen te helpen hebben wij een lijst opgesteld met onze vijf favorieten. Die kunt u hier vinden.

Woensdag
De woensdag is voor veel mensen ‘de start van de week’. Om die goed te beginnen vergt dat vaak extra inzet en doorgaans zit het verkeer niet echt mee. Thais bestellen bij Yac-Thai betekent dat u dat op uw terugweg kunt oppikken zodat u thuis geen tijd hoeft te verknoeien in de keuken.

Donderdag
Op donderdag is het ideaal om thais te eten. Liefhebbers van Europees voetbal kunnen snel hun maaltijd ophalen om deze, vervolgens, thuis te nuttigen zodat ze niets van de wedstrijd hoeven te missen. Bent u geen fan van Europees voetbal? Dan ontkomt u daaraan door een avondje uit eten te gaan bij Yac-Thai.

Vrijdag
Heeft de werkweek zijn tol gevergd? Kom dan op adem door bij Yac-Thai te gaan eten. Laat uzelf lekker verwennen zonder dat u zich hoeft uit te sloven.

Zaterdag
Een mooie avond om uit eten te gaan met vrienden. Praat bij en wissel ervaringen uit terwijl u geniet van het ene na het andere Thaise gerecht.

Zondag
Vergen uw geloofs-, sport- of familie-verplichtingen het grootste deel van uw vrije zondag? Boek dan een tafel bij Yac-Thai. Ga lekker op zondagavond uit eten bij Yac-Thai. Zo kunt u optimaal genieten van uw quality-time.